در آغاز، آقای دکسن از سفرش به افغانستان اظهار خرسندی نمود و گفت که با تحکیم امنیت و ثبات پس از دههها در افغانستان، فرصت پیشرفت در بخشهای تجارت، صحت و آموزش مساعد شده است و امیدوارم که روابط بین بریتانیا و افغانستان بهبود یابد.
آقای دکسن همچنان افزود که تعهد امارت اسلامی برای تحکیم امنیت و ثبات در افغانستان قابل درک است و گامهای برداشتهشده برای منع مواد مخدر مؤثر اند.
همچنان آقای متقی از موقف بریتانیا مبنی بر عدم حمایت از مخالفین مسلح علیه حکومت افغانستان قدردانی نمود و افزود که بریتانیا باید با اطمینان و جرأت به تعامل جلو آید.
آقای متقی گفت که امارت اسلامی تحریکی مردمی است و پالیسی تعامل و صلاحیت حکومتی مسوول را دارد. وی افزود که راهکرد در قبال امارت اسلامی نباید بر اساس گزارشهای رسانهیی، بلکه بادرنظرداشت احترام متقابل واقعبینانه و حقیقی انتخاب شود.
وزیر امور خارجه همچنان در مورد حل مشکلات افغانهای مقیم بریتانیا و دسترسی به خواستههای سالم آنها اظهار امیدواری کرد که خدمات قونسلی در لندن آغاز شود تا افغانها به حقوق حقهٔ خویش دست یایند.
در اخیر، روی تداوم برگزاری چنین نشستها تأکید صورت گرفت و روی آن موارد تعامل و همکاریهای دوجانبه که دوکشور بتوانند در راستای آن گامهای سازنده، مفید و مؤثر بردارند، صحبت صورت گرفت.