داکتر محمد بن عبدالکریم العيسی، رئیس سازمان همبستگی جهان اسلام درجریان سفرش به کابل با مولوی امیرخان متقی وزیر امور خارجهٔ ا.ا.ا. ملاقات نمود.
درین نشست در مورد پیشرفتهای اخیر در افغانستان، وحدت جهان اسلام و چالشهای پیشرو صحبت همهجانبه صورت گرفت.
در آغاز، وزیر امور خارجهٔ کشور سیاست عفو عمومی از جانب عالیقدر امیرالمؤمنین حفظهالله در زمان فتح، تأمین امنیت و ثبات و اصلاحات در بخشهای دینی و معنوی درکشور را از جملهٔ دستآوردهای امارت اسلامی خواند.
آقای متقی همچنان روی روابط نزدیک افغانستان با جهان اسلام در بخشهای مختلف تأکید نمود.
وزیر امور خارجه نقش عربستان سعودی در نزدیکی جهان اسلام را مهم خواند و همآهنگی نزدیک و همکاری بین جهان اسلام را مهم دانست.
داکتر محمد بن عبدالکریم العيسی پیشرفتهای اخیر در افغانستان، بهویژه عفو عمومی توسط عالیقدر امیرالمؤمنین حفظهالله، را ستود و آنرا نعمت ویژهٔ دین مبین اسلام خواند.
رئیس سازمان همبستگی جهان اسلام، افغانستان را برخوردار از اهمیتی ویژه در جهان اسلام دانست و روابط منظم بین امارت اسلامی افغانستان و این سازمان و شرکت نمایندگان امارت اسلامی در نشستها را مهم خواند.
در پایان، دو طرف بر افزایش چنین نشستها و رفتوآمدها تأکید کردند.