معاون یوناما با معین وزارت امور خارجه ملاقات نمود

در این دیدار، دو طرف در مورد تقویت روابط، حل مشکلات مهاجرین اخراجی اجباری و سایر موضوعات بحث و تبادل نظر نمودند.دکتور محمد نعیم اظهار داشت که امارت اسلامی متعهد به حمایت از هم نهادهایی است که فعالیت‌هایشان به خیر افغان‌ها باشد. وی همچنان از سازمان ملل متحد خواست که همراه با حکومت افغان در تأمین نیازهای اولیهٔ مهاجرین اخراجی اجباری، گام‌های قاطع بردارند.

همچنان تأکید کرد که رفتار نادرست فعلی در هنگام اخراج اجباری مهاجرین افغان از پاکستان، خلاف همه ارزش‌های بشری، اسلامی و همسایگی است و جامعهٔ بین‌المللی باید در این مورد صدای خود را بلند کند.

آقای رتواتی از تأمین امنیت عمومی افغانستان و رسیدن خدمات به مناطق دورافتاده ابراز خرسندی کرد و افزود که با وجود اینکه منابع مالی محدود شده است، اما سازمان ملل متحد همچنان متعهد به حمایت از افغان‌ها و ادامهٔ کار مشترک با امارت اسلامی جهت حل مشکلات مهاجرین برگشته می‌باشد.