درین نشست آقای ايکويزا گفت که با رویکارآمدن امارت اسلامی، زمینه برای فعالیتهای این اداره مساعد شده است و اکنون میتوانند در بخشهای معارف، صحت و آب آشامیدنی بهطور مطمئن خدمات ارائه کنند و تلاش میکنند با همکاری جامعهٔ بینالمللی و بانک جهانی به خدمات خویش در بخش صحت ادامه دهند.
وی افزود که این اداره در کنار ارائهٔ خدمات اولیهٔ صحی برای ۲۰ ملیون افغان در افغانستان تا سال ۲۰۲۴، تا پایان سال جاری برای ۱۰ ملیون طفل واکسین پولیو، برای ۶ ملیون طفل وسایل معارف و برای ۱ ملیون طفل آب آشامیدنی خواهد رساند.
همچنان در کنار این، تلاش میکنیم به منظور ایجاد تسهیلات صحی برای اطفال در سرحدات مشترک با پاکستان و ایران سرپناه بسازیم و نیز برای حمایت از صحت و معارف اطفال، از همه امکانات دستداشته استفاده کنیم.
آقای ستانکزی ضمن سپاسگزاری از فعالیتهای یونسف، افزود که افغانستان تازه از جنگی بیرون شده منتج به آسیب به نهادهای صحی و معارف، زراعت و فضای سالم زندگی شده است که روی زندگی مردم تأثیر منفی گذاشته است.
آقای ستانکزی گفت که اکنون وقت آناست که جامعهٔ بینالمللی و کشورهای دوست جلو بیایند و با افغانها در بخش صحت، معارف، اعمار بندهای آب و تداوی معتادین کمک کنند و درین زمینه همکاری یونسف را لازمی میدانیم و درین راستا برای همه از هرگونه زمینهسازی اطمینان میدهیم.