نمایندهٔ ویژهٔ رئیس جمهور امریکا با وزیر امور خارجه دیدار نمود

امروز هیأت امریکایی به ریاست آقای آدم بولر، نمایندهٔ ویژهٔ رئیس‌جمهور ایالات متحده در امور زندانیان، با مولوی امیرخان متقی وزیر امور خارجهٔ ا.ا.ا. دیدار کرد. وزیر امور خارجهٔ کشور اظهار داشت که ا.ا.ا. یک شهروند امریکایی به نام امیر امیری را امروز از زندان آزاد کرده و حکومت افغانستان به مسائل اتباع از زاویهٔ سیاسی نگاه نمی‌کند و تصریح می‌کند که می‌توان از طریق دیپلوماسی راه‌حل‌هایی برای مسائل یافت.

آقای متقی افزود که اقدام ا.ا.ا. در آزادسازی شهروند امریکایی گامی در راستای پیشرفت مثبت در این زمینه بوده است. آقای متقی همچنان از نقش مؤثر دولت برادر قطر در تسهیل آزادی زندانیان بین ا.ا.ا. و ایالات متحدهٔ امریکا قدردانی کرد.

نمایندهٔ رئیس‌جمهور ترامپ از تصمیم ا.ا.ا. برای آزادی شهروند امریکایی استقبال کرد و آن را لحظه‌ای مثبت دانست. آقای آدم بولر دور قبلی گفت‌وگوها بین ا.ا.ا. و ایالات متحدهٔ امریکا را سازنده خواند و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات درباره موارد باقی‌مانده نیز ادامه یابد.